Sisteme de securitate fizica

sistem supraveghere video camere analogice sau ip megapixel suceava

Sisteme supraveghere video

Sistemele de monitorizare video sunt utilizate la urmarirea si inregistrarea imaginilor din orice locatie: rezidentiala sau comeciala, in exterior sau interior, pe timp de zi sau noapte.

sistem acces control si pontaj

Detectie si alarmare incendiu

Sistemele de detectie si alarmare a inceputului de incendiu sunt o necesitate tot mai crescuta in ultimul timp.

Proiectare Sisteme tehnice de securitate

SONIC INTERNET SRL detine licenta de proiectare sisteme tehnice de securitate: televiziune cu circuit inchis, detectare si alarmare efractie, detectare si alarmare incendiu. Va oferim proiectul tehnic necesar pentru a obtine avizul de la Politie si Pompieri.

service servere date, configurare server linux, administrare server windows, reparatii calculatoare, laptop, imprimanta

Intretinere/mentenanta sisteme securitate

Detinem licenta de intretinere sau mentenanta sisteme tehnice de securitate: televiziune cu circuit inchis, detectare si alarmare efractie, detectare si alarmare incendiu. Contactati-ne pentru semnarea contractului de mentenanta a sistemelor dvs.Ca integrator de sisteme de securitate SONIC proiecteaza, implementeaza si intretine sisteme de supraveghere video, alarmare anti efractie sau incendiu si sisteme de control acces, in Suceava si judetele limitrofe. Furnizam echipamente de ultima generatie in industria sistemelor de supraveghere, a sistemelor de control acces si al sistemelor de alarmare.
Inginerii nostri, autorizati de catre Politia romana si ISU (pentru proiectare si instalare), cu o experienta vasta in domeniul sistemelor de securitate, stiu sa furnizeze solutii fiabile si personalizate.
Sisteme supraveghere video

camere hdcvi fullhd 2 megapixeli cu smart IR 50 m

Sistemele de monitorizare video servesc la urmărirea şi înregistrarea imaginilor dintr-un spaţiu care trebuie supravegheat. Acestea au aparut din necesitatea companiilor de a tine sub control tot ceea ce se intampla pe proprietatile si in cladirile lor, avand ca principiu de baza faptul ca o singura persoana, responsabila de monitorizarea sistemului CCTV, vede de zece ori mai mult decat o puternica patrula.
Sisteme de alarmare a efractiei


Sistemele antiefractie sunt concepute pentru a proteja caile prin care un infractor poate patrunde într-o cladire si sustrage obiecte de valoare. Scopul acestui sistem este de a imbunatati securitatea locurilor protejate.
suceava firma autorizata pompieri

Sisteme de detectie si alarmare incendiu

sistem conventional de alarmare incendiu bentel

Instalarea unui sistem de avertizare a inceputului de incendiu este cea mai buna alegere in cazul in care se doreste protectia si siguranta anumitor bunuri, a locuintei si familiei sau, de ce nu, a unei intregi companii.


Sisteme video interfon si pontaj biometric


Video-interfoanele reprezinta solutia ideala pentru siguranta locatarilor dintr-un imobil, pentru ca ofera liniste fara vizitatori nepoftiti, securitatea personala si a bunurilor, controlul accesului, multiple posibilitati de combinare si interconectare a panourilor exterioare si posturilor interioare, pentru o larga varietate de cerinte, tehnologie avansata, design modern si elegant, si nu in ultimul rand cel mai bun pret.


Proiectare si instalare sisteme securitate

Proiectare sisteme de securitate

SONIC INTERNET SRL detine licenta de proiectare sisteme tehnice de securitate: televiziune cu circuit inchis, detectare si alarmare efractie, detectare si alarmare incendiu.
Specialisti nostri, autorizati de catre Politie si Pompieri, va vor realiza proiectele tehnice necesare pentru obtinerea avizelor de la autoritati.

Servicii de mentenanta sisteme securitate

Functionarea corecta a unui sistem de detectie incendiu (sau anti-incendiu) necesita o inspectie periodica. Incheierea unui contract de mentenanta nu reprezinta o optiune, ci o obligatie conform legislatiei in domeniu. Conform Normativului P118/3 - 2015, imediat dupa receptia sistemului, chiar daca respectiva constructie este sau nu utilizata, trebuie incheiat un contract de mentenanta intre proprietarul, respectiv utilizatorul cladirii si instalatorul sistemului sau o alta firma autorizata si specializata in lucrari de intretinere a sistemelor de detectie incendiu si efractie.

Contractul de mentenanta trebuie sa contina obligatoriu perioada in care un sistem de detectie incendiu (antiincendiu) trebuie repus in functiune in cazul unei defectiuni, respectiv mentiuni referitoare la modalitatea de acces la echipament.


© 2004 - 2023 SONIC Internet SRL Suceava