Sisteme de securitate

sistem supraveghere video camere analogice sau ip megapixel suceava

Sisteme supraveghere video

Sistemele de monitorizare video sunt utilizate la urmarirea si inregistrarea imaginilor din orice locatie: rezidentiala sau comeciala, in exterior sau interior, pe timp de zi sau noapte.

sistem acces control si pontaj

Detectie si alarmare incendiu

Sistemele de detectie si alarmare a inceputului de incendiu sunt o necesitate tot mai crescuta in ultimul timp.


Ca integrator de sisteme de securitate SONIC proiecteaza, implementeaza si intretine sisteme de supraveghere video, alarmare anti efractie sau incendiu si sisteme de control acces, in Suceava si judetele limitrofe. Furnizam echipamente de ultima generatie in industria sistemelor de supraveghere, a sistemelor de control acces si al sistemelor de alarmare.
Inginerii nostri, autorizati de catre Politia romana si ISU (pentru proiectare si instalare), cu o experienta vasta in domeniul sistemelor de securitate, stiu sa furnizeze solutii fiabile si personalizate.
Sisteme supraveghere video

camere hdcvi fullhd 2 megapixeli cu smart IR 50 m

Sistemele de monitorizare video servesc la urmărirea şi înregistrarea imaginilor dintr-un spaţiu care trebuie supravegheat. Acestea au aparut din necesitatea companiilor de a tine sub control tot ceea ce se intampla pe proprietatile si in cladirile lor, avand ca principiu de baza faptul ca o singura persoana, responsabila de monitorizarea sistemului CCTV, vede de zece ori mai mult decat o puternica patrula.
Sisteme de alarmare a efractiei


Sistemele antiefractie sunt concepute pentru a proteja caile prin care un infractor poate patrunde într-o cladire si sustrage obiecte de valoare. Scopul acestui sistem este de a imbunatati securitatea locurilor protejate.
suceava firma autorizata pompieri

Sisteme de detectie si alarmare incendiu

sistem conventional de alarmare incendiu bentel

Instalarea unui sistem de avertizare a inceputului de incendiu este cea mai buna alegere in cazul in care se doreste protectia si siguranta anumitor bunuri, a locuintei si familiei sau, de ce nu, a unei intregi companii.


Sisteme video interfon si pontaj biometric


Video-interfoanele reprezinta solutia ideala pentru siguranta locatarilor dintr-un imobil, pentru ca ofera liniste fara vizitatori nepoftiti, securitatea personala si a bunurilor, controlul accesului, multiple posibilitati de combinare si interconectare a panourilor exterioare si posturilor interioare, pentru o larga varietate de cerinte, tehnologie avansata, design modern si elegant, si nu in ultimul rand cel mai bun pret.


NOTA: Preturile se calculeaza la cursul valutar al zilei si contin TVA. Imaginile produselor sunt cu scop informativ si nu creeaza obligatii contractuale.
acasa servicii despre noi intrebari parteneri tarife contact

© 2004 - 2017 SONIC Internet SRL Suceava