Proiectare, instalare, mentenanta sisteme de securitate

Proiectare Sisteme tehnice de securitate

SONIC INTERNET SRL detine licenta de proiectare sisteme tehnice de securitate: televiziune cu circuit inchis, detectare si alarmare efractie, detectare si alarmare incendiu. Va oferim proiectul tehnic necesar pentru a obtine avizul de la Politie si Pompieri.

service servere date, configurare server linux, administrare server windows, reparatii calculatoare, laptop, imprimanta

Intretinere/mentenanta sisteme securitate

Detinem licenta de intretinere sau mentenanta sisteme tehnice de securitate: televiziune cu circuit inchis, detectare si alarmare efractie, detectare si alarmare incendiu. Contactati-ne pentru semnarea contractului de mentenanta a sistemelor dvs.


Service echipamente IT, consultanta de specialitate

service servere date, configurare server linux, administrare server windows, reparatii calculatoare, laptop, imprimanta

Service IT&C

SONIC asigura service IT profesional si in cel mai scurt timp, atat harware cat si software (configurare server, reparatii calculatoare, intretinere, devirusare, depanare, instalare sisteme de operare).


Proiectare si instalare sisteme securitate

Proiectare sisteme de securitate

SONIC INTERNET SRL detine licenta de proiectare sisteme tehnice de securitate: televiziune cu circuit inchis, detectare si alarmare efractie, detectare si alarmare incendiu.
Specialisti nostri, autorizati de catre Politie si Pompieri, va vor realiza proiectele tehnice necesare pentru obtinerea avizelor de la autoritati.

Servicii de mentenanta sisteme securitate

Functionarea corecta a unui sistem de detectie incendiu (respectiv antiincendiu) necesita o inspectie periodica. Incheierea unui contract de mentenanta nu reprezinta o optiune, ci o obligatie conform legislatiei in domeniu. Conform Normativului P118/3 - 2015, imediat dupa receptia sistemului, chiar daca respectiva constructie este sau nu utilizata, trebuie incheiat un contract de mentenanta intre proprietarul, respectiv utilizatorul cladirii si instalatorul sistemului sau o alta firma autorizata si specializata in lucrari de intretinere a sistemelor de detectie incendiu si efractie.

Contractul de mentenanta trebuie sa contina obligatoriu perioada in care un sistem de detectie incendiu (antiincendiu) trebuie repus in functiune in cazul unei defectiuni, respectiv mentiuni referitoare la modalitatea de acces la echipament.

Evaluare de risc la securitatea fizica

Conform legii 301 din 2012 toate societatile comerciale sunt obligate sa asigure siguranta angajatilor si sa realizeze o Evaluare a riscurilor de securitate fizica. Noi va punem la dispozitie servicii de realizare a dosarului de evaluare de risc.

Service IT&C

Service servere Linux sau Windows

  • instalare, configurare si depanare sistem operare Linux sau Windows
  • instalare si administrare server email, retea, DNS, FTP, HTTP, DHCP, PPTP
  • realizare tuneluri date, VPN
  • upgrade hardware sau software
For clients seeking a reliable and proven partner to project, manage, deliver and support IT system, SONIC acts as a "System Manager". Our clients trust us to deliver when delivery matters, within deadlines and budgets.


Consultanta in domeniile comunicatii & securitate

SONIC ofera servicii de consultanta in privinta proiectarii si achizitionarii de sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmare la efractie sau la incendiu, sisteme de pontaj si control al accesului, de interfonie sau videointerfonie.
acasa servicii despre noi intrebari parteneritarife contact

© 2004 - 2018 SONIC Internet SRL Suceava