Retele & Comunicatii

transport date prin fibra optica, cablu cupru sau link radio

Transport date & comunicatii digitale

SONIC asigura servicii de transport Ethernet prin circuite dedicate punct la punct si punct la multipunct, VPN Layer 2 si Layer 3, MPLS, menite sa asigure comunicatii sigure si flexibile.Proiectare si executare infrastructura IT

Indiferent daca instalati o noua infrastructura de date sau inlocuiti una depasita moral, va puteti baza pe SONIC ca partener ce va furnizeaza solutiile necesare, personalizate.

Proiectam si realizam cablari structurate pentru date, voce, supraveghere video, alarme, control acces, echipamente audio and video, interconectare puncte de acces pentru retele wireless.
Utilizam echipamente de cea mai buna calitate de la Ubiquiti (UniFi).

Cablarea structurata reprezinta un set de standarde in baza carora se efectueaza instalarea cablurilor ce formeaza retelele de date sau voce din cladiri. Aceste standarde presupun utilizarea de echipamente standardizate (prize, patch panel, rack 19") pentru a realiza conexiunile intre dispozitive si a determina exact modul in care se utilizeaza aceste conexiuni. Cablarea structurata aduce avantaje de cost al unei cladiri pe termen lung datorita flexibilitatii usoare in reconfigurarea unei retele si eliminarea necesitatii de recablare.Transport date si comunicatii digitale

VPN Layer 2

SONIC beneficiaza de accesul la doua dintre cele mai dezvoltate retele nationale si internationale de fibra optica, prin partenerii nostru. Solutia de conectare pe care v-o propunem este o solutie completa, ce acopera toate locatiile, mediul de transport fiind fibra optica sau conexiunea radio in banda libera. Veti putea beneficia de servicii de transport de inalta calitate, atat in locatiile din Suceava, cat si in cele din tara. Transportul Layer 2, spre deosebire de solutiile IP VPN, nu necesita echipamente de criptare, deoarece nu traverseaza in nici un moment o retea publica sau internetul. Locatiile dumneavoastra vor fi izolate intr-un VLAN propriu, acesta neputand fi accesat din exterior sau din reteaua Internet.

Dark Fiber

SONIC dispune de capacitatea necesara pentru proiectarea, instalarea, inchirierea si mentenanta de dark fiber avand contracte cu furnizori de utilitati, echipe si utilaje proprii specifice instalarii de fibra optica aeriana. Avantajele alegerii unei solutii SONIC inseamna siguranta informatiei, garantata prin interconectarea punct-la-punct a locatiilor, viteza foarte mare de transfer si, nu in ultimul rand, monitorizarea permanenta a conexiunilor dvs.

 

acasa servicii despre noi intrebari parteneri tarife contact

© 2004 - 2024 SONIC Internet SRL Suceava