Hosting & webdesign

Virtual Hosting

Serviciul ofera clientului posibilitatea de a inchiria un server virtual, pe care acesta poate instala si rula sisteme de operare si aplicatii. Acest serviciu este configurat pe un server real de mare capacitate gazduit in unul dintre Data Center-ele noastre.

Servicii de webdesign

SONIC ofera posibilitatea realizarii de pagini web personale sau pentru firma dvs. in functie de nevoi si cerinte. Pot fi pagini de prezentare a firmei sau a serviciilor oferite sau pot fi magazine online ce ofera posibilitatea vanzarii si cumpararii online.

Inregistrare nume domeniu
Utilizarea Internetului pentru e-mail sau pentru hosting web va necesita un nume de domeniu. In cazul in care nu detineti un nume de domeniu inregistrat, SONIC poate coordona rezervarea si inregistrarea acestuia.

Spatiu de gazduire a paginii web
Serviciul consta in furnizarea unui spatiu de gazduire pentru pagina web a dvs. pe un server SONIC. Accesul la spatiul de gazduire este protejat prin user si parola, iar administrarea contului Dvs. se poate face direct de la sediul Clientului printr-o interfata web.

Inregistrare adresa(e) IP
Daca nu aveti o adresa IP inregistrata sau un domeniu de adrese, SONIC va poate pune la dispozitie o adresa IP sau un domeniu de adrese din domeniul propriu de adrese.

Cateva dintre websituri create sau gazduite de firma noastra: coavio.it, icd.ro, fundatiasupport.ro, viladoina.ro, dezmembrariservis.ro, fibracisgrup.ro, medicinamunciisuceava.ro, zbor-agrement.ro, skyvertising.ro

Pentru informatii suplimentare va asiguram de intreaga noastra disponibilitate.

acasa servicii despre noi intrebari parteneritarife contact

© 2004 - 2023 SONIC Internet SRL Suceava