Sisteme alarma inceput de incendiu


KIT alarmare incendiu Polon Alfa, fara fir

Pachetul contine: centrala adresabila de incendiu Polon alfa 4100, 1 detector fara fir adresabil de fum sau de temperatura, 1 adaptor de control wireless, 2 soclu, 1 buton de alarmare, 1 sirena adresabila de interior, sirena de exterior, 2 acumulatori 12V 18Ah pentru centrala. Nu include cablul ignifug si manopera!

1300 Euro

TVA inclus
sistem conventional de alarmare incendiu bentel


Panoul POLON 4100 este recomandat pentru protecție împotriva incendiilor a diferitelor tipuri de cladiri. Hoteluri, banci, magazine, clădiri istorice, clădiri "inteligente", etc .. Posibilitatea de a aborda elemente liniare permite identificarea locului de foc, cu o precizie de un singur detector. Panoul de control permite, de asemenea, să controleze și să monitorizeze dispozitivele externe de securitate, cum ar fi porți de foc, trape de fum, etc, și să furnizeze informații despre foc către stația de monitorizare în ambele versiuni - digitale și analogice. După ce a primit semnalul de alarmă, în funcție de varianta programată a alarmei, panoul de control poate actiona, printre altele, sirene și relee de ieșire din interiorul unității.
Consum maxim de curent pasiv: 0.7A
Liniile de semnalizare (cu potențial): 1
Numărul de detectoare in linie:64
Numărul de linii de detecție: 2
Numărul de linii de control:2
Numărul de zone de detectare:128
Temperatura de Operare: de la -5°C la 40°C


NOTA: Preturile se calculeaza la cursul valutar al zilei si contin TVA. Imaginile produselor sunt cu scop informativ si nu creeaza obligatii contractuale.
acasa servicii despre noi intrebari parteneri tarife contact


© 2004 - 2020 SONIC Internet SRL Suceava